Sound Body - Julia Liedman-Boshko
Startsidan
Aktuellt
Om mig
Logopedi
Ortho-Bionomy
RDT
Young Living
Ringana
Xocai
Prislista
Kontakt
Lite information om mig, Julia Liedman-Boshko.

Jag utbildade mig till logoped i Göteborg och tog min examen 1998. Arbetade som logoped på Habiliteringen Mariedal i Vänersborg och på logopedmottagningen på NÄL, Norra Älvsborgs Lasarett, i Trollhättan.

2002 blev jag mammaledig och i samband med det flyttade vi till Wien där vi bodde i 5 år. När vi kom dit hade jag problem med smärtor i min högra axel och ont i ryggen. Som tur var kom jag då, redan i början av vår vistelse i Wien, i kontakt med en behandlingsmetod som heter Ortho-Bionomy. Vid mitt första besök hos en mycket skicklig Practitioner blev jag så imponerad av metoden att jag bestämde mig för att ta reda på mer om utbildningen. Sagt och gjort. Under de år vi tillbringade i Wien utbildade jag mig och 2007 blev jag färdig Ortho-Bionomy Practitioner. Är mycket tacksam att jag fann denna metod.

Genom en väninna i Wien kom jag i kontakt med Ringanas naturliga produkter. Eftersom jag har ganska torr och känslig hy använde jag tidigare en ganska dyr ansiktskräm av ett populärt märke. Provade Ringanas ansiktskrämer och blev mycket positivt överraskad av hur väl deras produkter fungerade, särskilt med tanke på att de är fria från skadliga kemikalier (eller kanske just därför…). Provade allt fler av deras produkter och är mycket nöjd med dem.

I Wien kom jag även i kontakt med de kraftfullt verksamma och underbart doftande eteriska oljorna från Young Living. Därifrån var inte steget långt till att gå kursen i Rain-Drop Technique (RDT, Regndroppstekniken), en mycket lätt massage med Young Livings eteriska oljor. När vi flyttade hem till Sverige igen 2008 upptäckte jag att oljorna och Regndroppstekniken kommit hit också.

Genom en kollega fick jag höra talas om hälsochokladen Xocai och lära mig en del om dess kraftfulla och hälsosamma effekt. Förutom att den är god är den absolut sprängfull med nyttiga antioxidanter.

Allt detta bildar tillsammans Sound Body. Den röda tråden är att det ska vara naturligt - kroppen ska inte påtvingas något som inte är bra för den. Det gäller såväl behandling som de flesta produkter som vi normalt har i vår omedelbara närhet - allt ifrån mat och godis till hudvårdsprodukter rengöringsprodukter och tandkräm!


OBS! Ovanstående är ägnat att använda i förebyggande syfte och för den allmänna hälsan och välbefinnandet. Vid sjukdom eller misstanke om sjukdom ska man naturligtvis alltid vända sig till sin läkare eller sjukhus. Vid konstaterad, av läkare diagnostiserad sjukdom, ska man dessutom alltid rådfråga sin läkare vad gäller alternativ behandling.

Julia Liedman-Boshko