Sound Body - Julia Liedman-Boshko
Startsidan
Aktuellt
Om mig
Logopedi
Ortho-Bionomy
RDT
Young Living
Ringana
Xocai
Prislista
Kontakt
Young Living.

Det amerikanska företaget Young Living är den ledande leverantören av eteriska oljor och erbjuder över 300 olika oljor och oljeblandningar. Alla oljorna uppfyller YLTG™ standarden. Det innebär att varje olja som Young Living framställer har optimal, naturligt förekommande, halt av beståndsdelar för att maximera önskad terapeutisk effekt. Eftersom Young Livings eteriska oljor lever upp till de höga kraven för oljor med sk terapeutisk grad kan de användas för inandning och applicering.

Eteriska oljor - naturens levande energi - är de naturliga, aromatiska, flyktiga vätskor som återfinns i buskar, blommor, träd, rötter, buskar och frön. De olika ämnena i de eteriska oljorna försvarar växten mot insekter, miljöpåverkan och sjukdom och är också viktiga för att en växt ska växa, leva, utvecklas och anpassa sig till sin omgivning. Oljorna utvinns genom ångdestillering och är mycket mer koncentrerade och verksamma än torkade örter.

Eteriska oljor har ofta en behaglig doft men deras kemiska sammansättningar är komplexa och de goda egenskaperna otaliga - vilket gör dem till något mycket mer än bara "luktegott". Historiskt sett har eteriska oljor spelat en viktig roll i vardagen. I bibeln finns över 200 referenser till aromer, rökelse, salvor och eteriska oljor som sägs användas för att smörja och bota sjuka. Idag används eteriska oljor vid aromterapi, massage, för känslomässigt välbefinnande, egenvård, som kosttillskott, hushållsprodukter och mycket mer.

Young Living har även andra produkter som t ex schampo, tandkräm, handlotion, rengöringsmedel och kosttillskott mm.

Kontakta mig om du vill veta mer. Du kan även beställa/köpa Young Livings produkter genom mig.

Jag använder Young Livings oljor vid Regndroppstekniken (RDT) se separat beskrivning.