Sound Body - Julia Liedman-Boshko
Startsidan
Aktuellt
Om mig
Logopedi
Ortho-Bionomy
RDT
Young Living
Ringana
Xocai
Prislista
Kontakt
Ringana.

RINGANA är ett företag i Hartberg, Österrike, som tillverkar hudvårdsprodukter, näringstillskott mm, utan att tillsätta skadliga kemikalier.

THE FRESHCARE SECRET
Hemligheten bakom RINGANAs fräschör innebär en unik fördel för huden: Den långa lagringstiden och distributionsprocessen för kommersiellt tillverkad kosmetika kräver ofta en hållbarhet på upp till 30 månader. Detta är bara möjligt om en hög andel av innehållet består av kemiska konserveringsmedel mm. Naturliga, färska, lätt förstörbara råvaror kan bara användas i begränsade mängder i industriell kosmetika - om över huvud taget.

RINGANAs färska produkter nytillverkas och levereras till konsumenten direkt. Detta gör att de har en mycket hög andel naturliga essenser och är fria från kemikalier - ren naturkosmetik. Med RINGANAs fräscha varor skonas du från konserverings- och lösningsmedel, stabilisatorer och mineraloljor, och dess skadliga effekter, istället skäms du bort med höga doser av färska, välgörande ingredienser.

RINGANA är allergiskt mot alla slags allergener. Därför har RINGANA satt sin egen höga standard. Den innebär att man aldrig någonsin tillåter t ex konserveringsmedel, mineraloljor, glykol, pigment/färgämnen, dofter, formaldehyd, eller kemiska antioxidanter.

När det gäller kosmetika, hudvårds- och hälsoprodukter har många länge förlitat sig på vedertagna firmor och reklam, men sällan funderat på om det finns eventuellt farliga ämnen i en krämburk, och dess skadliga verkningar med konsekvenser på lång sikt. Men fler och fler börjar nu bli observanta vad gäller innehållsförteckningen, INCI (International Nomenclature Cosmetic Ingredients), på kosmetiska produkter. Den står ofta på baksidan av förpackningen och ev inlaga. Som garanti för de strikta kvalitetskriterierna har alla RINGANAs produkter med RINGANA Standard en kvalitetsstämpel. Denna garanti innebär vägran att använda följande ifrågasatta ämnen:


- Kemiska antioxidanter
- Dofter/parfym
- Formaldehyd (separatorer)
- Pigment/färgämnen
- Konserveringsmedel
- Organiska halogenföreningar
- Mineraloljor
- Kemiska tensider
- Triklosan
- Glykoler
- Peggar/PEGs
- Oxibenzon och UV-filter


Kontakta mig gärna om du vill veta mer. Du kan även beställa deras produkter genom mig.